2020 ve getireceği her yenilik bu rehberde

2020, çok büyük bir ihtimalle tahmin ettiğiniz kadar iyi geçecek. Sadece, başarıya giden yol sizin istediğiniz kadar kolay ve kısa olmayabilir ama nihayetinde istediğinizi elde edeceksiniz. Evet, bu sene pek çok şey olacak. Kader değiştiren tutulmalar, ondan fazla gerileme ve ciddi değişimleri temsil eden birkaç Plüton-Oğlak birleşmesi! Artık başlayalım mı?

Bu rehberi hazırlamak için bir ilki gerçekleştirdik ve resmi astroloji danışman panelimiz Cosmo Konseyi’ni kurduk. Bu başarılı astrologlar, sizin kozmik hayat koçlarınız. Onlar aracılığıyla merak ettiğiniz her konuyu (aşk uyumunuzdan gerilemelerde hayatta kalma önerilerine ve tutulmalarla baş etmeye kadar) öğrenecek, astroloji bilimini daha mutlu olmak için kullanmayı becerebileceksiniz. Onları birer iyilik perisine benzetmek mümkün, değil mi?

Dosyalarınızın yedeğini alın, seyahat planlarınızı esnek yapın ve lise aşkınızdan gelen rastgele mesajları akıllıca cevaplayın (ya da hiç cevaplamayın). Gerisini zaten biliyorsunuz.

16 ŞUBAT-9 MART Balık ve Kova’da Merkür Gerilemesi Hayalleriniz, duygularınız ve önsezileriniz farklılaşıyor. Bu ne anlama mı geliyor? Yıldızlar psişik yükleme yapıyor ve adım atmadan önce iki kere düşünmeniz gerekiyor.

18 HAZİRAN -12 TEMMUZ Yengeç’te Merkür Gerilemesi Yengeç burcu demek, tavan yapmış duygular demek. En iyisi olayları kişisel algılamamaya çalışın.

13 EKİM-3 KASIM Akrep ve Terazi’de Merkür Gerilemesi Kendinizi biraz kıskanç, güvensiz ve ketum hissedebilirsiniz. Aslında biraz değil, bayağı bayağı böyle hissedebilirsiniz.

Tutulmalar

Güneş tutulmaları yeni aylar sırasında gerçekleşir ve yeni projelere başlamak veya yeni hedefler koymak için harika zamanlardır. Ay tutulmalarıysa dolunaylar sırasında olur ve başladığınız işleri bitirmek veya size uygun olmayan şeylerden kurtulmak için uygun zamanlardır.

10 OCAK Yengeç’te Ay Tutulması Yengeç, Ay tarafından yönetildiği için bu tutulma “ekstra” (anaç, evcil, duygusal) bir ay tutulması ve özellikle ev/iş dengesiyle ilgili.

5 HAZİRAN Yay’da Ay Tutulması Jüpiter tarafından yönetilen Yay, iyimser ve şen şakraktır. Kendinizi harikulade biri olduğunuz için tebrik edebilir ve savurgan şekilde bunu kutlayabilirsiniz.

21 HAZİRAN Yengeç’te Güneş Tutulması Yaşam alanlarınızı yeniden dekore edin, en yakınlarınızı görmek için seyahat planlayın ve duygusal ihtiyaçlarınıza biraz daha odaklanın. 5 TEMMUZ Oğlak’ta Ay Tutulması Tamamen iş hayatınıza odaklanın.

30 KASIM İkizler’de Ay Tutulması İletişim kurma ve araştırma isteği artabilir. Hangi alana odaklanacağınıza karar vermek için mükemmel zaman.

14 ARALIK Yay’da Güneş Tutulması İşte şimdi büyük resme odaklanmanız gerekiyor. Örneğin bir seyahat planlamak, hatta dünyayı ele geçirmek gibi…

Transitler

Yani diğer deyişle “gezegenlerin gökyüzündeki hareketleri”. Unutmayın, nerede durdukları her konuyu etkileyebilir.

12 OCAK Satürn, Plüton ile birleşiyor Karanlık ve kasvetli iki güç birbiriyle çarpışırsa ne olur? 2020, bu önemli dönüştürücü olayla başlıyor. Her 32 ilâ 38 yılda olan bu olay sizi pek çok şeyden (ilişkiniz, işiniz, negatif düşünceleriniz veya kötü alışkanlıklarınız) kopma konusunda cesaretlendiriyor.

21 MART, 17 ARALIK Satürn, Kova’ya Giriyor Satürn, ana burcu olan Yay’dan çıkarak Mart ayında Kova’ya giriş yapıyor, yedi hafta sonra gerilemeye başlıyor ve Aralık ayında da tekrar Kova’ya giriyor. Bu geçiş yeni sınırların test edileceği anlamına geliyor.

4 NİSAN, 30 HAZİRAN, 12 KASIM Jüpiter ve Plüton her 13 yılda bir güçlerini birleştiriyor ve 2020’de bunu üç defa yapacaklar. Bu zamanlar, hedeflerinizi koymak açısından harika zamanlar.

19 ARALIK Jüpiter, Kova’ya Giriyor Yaratıcı iş birlikleri için fırsatlara, yeni arkadaşlıklara ve “ben kendi istediğimi yapıyorum, başkalarının ne düşündüğü kimin umurunda” tarzı bir ruh haline hazır olun.

21 ARALIK Jüpiter, Satürn ile Birleşiyor Bu durumu avantaja çevirmek ve sizi geride tutan eski rutinlerinizden kurtularak hayatınızda iyimserliğe yer açmak sizin elinizde. Unutmayın, ancak bu şekilde esas hedefinize doğru yol alabilirsiniz.